28 dec laatste open werkplaats

Op  28 december is de laatste openwerkplaats-bijeenkomst bij Jan Ketelaar. Daarna stoppen de maandelijks terugkerende middagen voorlopig. Kom dus zaterdag gezellig een oliebol eten of een kopje koffie drinken en geniet van de muziek en de de kunst en van elkaar.

Jaren geleden startte Jan met het voor publiek openstellen van zijn werkplaats zodat mensen de vorderingen van de beelden "Wachten op hoog water" konden volgen. Inmiddels zijn beide beelden op de dijk bij Holwerd geplaatst en richt Jan zich weer op ander werk en andere projecten.

Na december komt er dus een einde aan een lange serie bijzondere bijeenkomsten. Waarbij een ieder altijd welkom was om te kijken en/of mee te doen. We hebben met ons allen kunnen genieten van zoveel moois, zowel om te zien, alsook om te horen en zelfs te proeven. We hebben ontzettend veel mooie, lieve mensen leren kennen. Inspiratie opgedaan. Troost ontvangen en gegeven. Gelachen. Gezellig koffiegedronken. Genoten van elkaars talenten. Een feestje vol verrassingen iedere keer weer.

De bedoeling is om vanaf 2020 eens in de 3 maanden open huis te houden. En Jan kennende komt er vast ook wel weer eens een po√ęziemiddag. Of een bonte avond. Of wat dan ook. We houden u via deze site en via de social media op de hoogte.

Back